Gelukkig zijn zij die zo druk bezig zijn met hun eigen fouten,
dat de fouten van anderen hen niet meer opvallen.

Dat er meer is tussen hemel en aarde is nooit bewezen. Voor een ieder die dit wel geloofd of er in geïnteresseerd is organiseert stichting “de Spirituele Weg” spirituele beurzen en avonden.

HET DOEL VAN DE STICHTING

Het doel van de stichting is: alles wat met de esoterische (paranormale) wereld te maken heeft bereikbaar te maken voor iedereen. Hierbij gaan we uit van een eigen belevingswereld waarbij gevoelens betreffende, en discussiëren over deze belevingen hoog in het vaandel staan.

Door het organiseren van beurzen en avonden waarbij verschillende disciplines aan de orde zullen komen, is het voor iedereen mogelijk om kennis te maken met de esoterische wereld. Of je nu “alleen maar nieuwsgierig” bent naar, of al enige kennis hebt van het esoterische, iedereen is welkom om deel te nemen en hun eigen belevingen te creëren.